14 Temmuz 2015 Salı

hamile giyim nedir neye dikkat edilmeli neler hamilelere uygundur neler değildir büyük beden almak çözüm olur mu


Hamile giyim:

Giyim kuşam konusunda hanımlara diyeceğim bir şey olmadığının farkındayım. Bu bölüm genelde erkekler için. 2-3 ay giymeye hamile kıyafeti mi alınır, 2 numara büyük al nasılsa ilerde kilo alırsın o zamanda giyersin gibi laflar duydum çevremden ve çok kızdım. Aynı şey değil. Yağ dolu hafif bir göbekle su dolu yoğun ve hareketli bir hamilelik çıkıntısını taşımak aynı şey değil. Zaten kilo göbeğiyle hamile göbeğinin yerleri de farklıdır. Bu yüzden 2 numara büyük almak bir fayda etmez. Hamile kıyafetleri daha saran ve destekleyen şekilde yapılırlar. Mühendislikleri farklıdır. Arabanızın motor gücü beygir olarak traktörle aynı tarla süreyim demediğinize göre bunu da yapmayın.

Hamile kıyafetleri bebeğin ağırlığını sarar ve dağıtır. Özelikle pantolonda kalıpları tamamen farklıdır. Hamilelikte büyüme daha aşağıdadır ve bel yapısı buna uyumludur. Üstelik bebek büyümeye devam ettiği ve hareket ettiği için o değişimi toparlayacak içeride ikinci bir kat daha olur.

Üst giyim için de geçerlidir. Şişmanlar için olan büyük bedenlerin büyük olan kısımları hamilelere göre biraz daha yukarıda kalır. Bu nedenle düz kesim bazı kıyafetler hariç üst giyimde de hamile modelleri genel giyimden farklı kalıplara sahiptir.

İç giyimde de pantolona benzer şekilde iç alt giyim destekleme yapacak şekilde üretilir. Ayrıca kışlık olanları bebeği de saracak şekildedir. Diğer yandan genel giyimde kullanılan kumaşların yapısıyla hamilelerinki farklıdır. Hamileler daha kolay alerji olduğu için hamilelerde daha az sentetik malzeme kullanılır ve daha esnek bir dokuma kullanılır. Genel giyim için üretilen kıyafetler bebeğin hareket etmesine olanak vermeyebilir ve bu da iyi bir şey değildir.

Hamile sütyeni diye bir şey var mı hatırlamıyorum. Ancak değişen hormon ve beden yapısı nedeniyle göğüslerde de büyüme olabilir. Nerden çıktı bu demeyin. Öyle işte. O yüzden daha büyük sütyen almanız gerekebilir. Destekli mi Balenli mi alınacağına hanım karar versin. Hangisinde rahat edeceği konusu kişiden kişiye değişir. Deneyerek öğrenileceğinden teker teker alın.
0-6 ay ile 7-9 ay arası daha farklı ihtiyaçlar olduğundan 2 ayrı sefer hamile kıyafeti almanız gerekebilir. sorun etmeyin. ayrıca herkesin beden yapısı farklı olduğundan x kişisi 1 tane almış biz 2 ay içinde neden bir daha alıyoruz demeyin.

fark

bel kaplaması farklı

bacak kısmı kısalsa da bel kısmı hep benzer

değişikliklere daha yatkın

sadece alt kısmı daha geniş.

bununda. büyük beden alıp iğreti durmasının ne anlamı var.

kesim hamileliğe göre olmasa istediğiniz kadar büyük beden alın böyle durmaz.

zamanla yaşayacağınız gerilmelere daha uygun

1 yorum:

  1. Bilgileriniz için teşekkür ederim. En iyi bebekler ve bebek doktorları için bekleriz teşekkürler BEBEKLER

    YanıtlaSil